Poslovno svetovanje

1
Davčno svetovanje
Cesarju, kar je cesarjevega in ničesar več! Z optimizacijo davka za podjetja in podjetnike iščemo najugodnejšo rešitev, da državi plačate, kar morate, a pri tem ne razmetavate zasluženega denarja.
2
Računovodsko svetovanje
Je temelj dobre davčne optimizacije, zato za vsakega naročnika izberemo optimalen način in obseg računovodstva ter naročniku prilagodimo proces računovodenja, pti čemer je vse pogostješa uporaba e.poti.
3
Kadrovsko svetovanje
Se vam je že zgodilo, da ste zamudili primeren razpis za subvencionirano zaposlitev novega sodelavca? Za podjetja in podjetnike prevzemamo skrb za pravočasno pridobivanje informacij o možnosti pridobivanja državnih ali lokalnih pomoči pri zaposlovanju: spremljamo razpise, pripravimo dokumentacijo in komuniciramo s pristojnimi ustanovami pri pridobivanju teh sredstev. Pripravimo vam pogodbe o zaposlitvi, uredimo prijavo in odjavo delavca pri ZZZS ali svetujemo pri prekinitvi zaposlitve.
4
Svetovanje pri izbiri pravne oblike poslovanja
Kdaj je d.o.o. bolj smiseln kot s.p.? Ne moremo vam ponuditi enoznačnega odgovora, lahko pa se skupaj poglobimo v vaš primer in najdemo rešitev, ki je za vas najbolj ustrezna.
5
Pravno svetovanje
V sodelovanju z odvetniško družbo svetujemo pri pravnih poslih, pripravljamo pogodbe o zaposlitvi in druge oblike sodelovanja ter pripravljamo in vložimo izvršbe ter naročnike zastopamo tudi v inšpekcijskih postopkih.

Želite prevetriti poslovanje in ga oblikovati po svoji meri?