Kdo smo

ZAKAJ

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Znanje

Izobrazbo zaposlenih ekonomske smeri nadgrajujemo z rednim strokovnim izobraževanjem, spremljanjem sprememb predpisov in certificiranjem. Preverite pridobljene certifikate…

Vpis v register zagotavlja zaščito interesov uporabnikov računovodskih storitev, saj so vanj vpisani posamezniki ( in ne podjetja) glede na dosežen strokovni naziv. Branko Ilić, vpisan pod zap. številko 013 dosega naziv certificirani računovodja specialist.

Odgovornost

Pri poslovanju nas vodi odgovornost do kupcev, partnerjev, stroke, poslovnega okolja in nas samih.  Storitve po meri naročnika opravljamo zakonito, transparentno in v skladu s poslovnim dogovorom, ki ga nadgrajujemo s spremljanjem zakonodajnih sprememb in rednim izobraževanjem.

Za vsakega naročnika poiščemo nabor storitev po meri, ki je optimalen glede na velikost in način poslovanja podjetja.

Varnost

Z zavarovanjem odgovornosti naročnikom zagotavljamo miren spanec in dodatno varnost, saj
naročniki prav zaradi sklenjenega zavarovanja odgovornosti v primeru naše napake zanjo ne nosijo posledic. K varnosti naših naročnikov odločilno prispeva tudi vlaganje v znanje, ki z vestnim in doslednim sledenjem strokovnim kriterijem preprečuje nastanek morebitnih strokovnih napak.

Izkušnje

Sveža znanja in uporaba sodobnih tehnologij dopolnjuje 25 let izkušenj ter trdnih poslovnih povezav z zunanjimi partnerji – svetovalci. Kilometrina ekipi Image omogoča prilagodljivost, hitro in učinkovito iskanje individualiziranih rešitev za naše naročnike.

Zanesljivost

Uigrana ekipa sodelavcev z dolgoročno sklenjenimi zunanjimi svetovalci zagotavlja konstantno raven kakovosti storitev, ki jih izvajamo.

Prilagodljivost

Redno osveženo znanje, sledenje trendom na področju uporabe elektronskih poti, 25-letne izkušnje, uigranost ekipe in dolgoročna sodelovanja z zunanjimi svetovalci nam omogočajo izjemno prilagodljivost. Zavedamo se, da se podjetja po načinu delovanja med seboj razlikujejo tako, kot se razlikujemo ljudje. Prilagodljivost se odraža v iskanju optimalnega načina računovodenja glede na obseg poslovanja podjetja.

Vizija

Smo ekipa strokovnjakov s področja računovodstva, ki z rednim osveževanjem znanja zaposlenih podjetnikom in malim podjetjem zagotavlja strokovne in organizaciji prilagojene računovodske in administrativne storitve ter poslovno in davčno svetovanje. Z več kot 25-letnimi izkušnjami, članstvom v strokovnih stanovskih organizacijah in zavarovanjem odgovornosti našim partnerjem zagotavljajo strokovnost, varnost in zanesljivost po meri posamezne organizacije oblikovanih storitev.

Poslanstvo

Postati želimo partnerji podjetnikov in podjetij, ki se zavedajo, da lahko z zunanjim izvajanjem
računovodskih in sorodnih storitev svoje zaposlene razbremenijo in notranje potenciale bolje
izkoristijo za ustvarjanje višje dodane vrednosti. S članstvom v strokovnih organizacijah, uporabo sodobnih e-poti in zavarovanjem odgovornosti stremimo k dvigu kakovosti in ugleda celotne branže računovodskih in sorodnih storitev.