E-računovodstvo – realnost poslovanja z odličnimi obeti

Poslovanje v oblaku z uporabo sodobnih (računovodskih) aplikacij je proces prenosa podatkov močno pospešilo, kot eno največjih prednosti ocenjujemo možnost brezpapirnega poslovanja, elektronskega podpisovanja in elektronske komunikacije z različnimi državnimi organi. A katere so še druge prednosti? V računovodskem servisu Image smo izbrali naslednje:

  1. Varnost in zaščita

Podatki v oblaku so ob ustrezni zaščiti varni. Ni jih mogoče izgubiti ali založiti (kot se to pogosto zgodi s kakšnim računom v papirnati obliki), saj jih vedno hranimo na več mestih, tudi na strežniku našega računovodskega servisa.

  1. Dostop do podatkov

Podjetje in računovodstvo dostopata do podatkov v realnem času, iz kateregakoli računalnika s pomočjo svojih gesel – oboji imamo vpogled v podatke istočasno, kar ob prenašanju fasciklov ni mogoče.

  1. Ažurnost podatkov

Podatke sprotno vnašamo v računovodski program (izdani računi, potni nalogi, dobavnice …), v trenutku vnosa so obdelani in zato omogočajo sproten vpogled na poslovni izid.

  1. Bilance na klik

Ni vam treba čakati računovodje, da izdela bilance. Dobite jih z enim klikom. Lahko jih pregledate tudi v grafični obliki, kar po naših izkušnjah podjetnikom precej olajša poslovne odločitve.

  1. Manjša možnost napak

Pri knjiženju oziroma vnašanju dokumentov v računovodski program je verjetnost napak manjša, saj v tovrstne programe ni treba vnašati vseh podatkov. Del jih program zagotovi sam iz vnesenih šifrantov in tudi iz javnih evidenc.  Ker se pri večini dokumentov izognemo vnašanju vseh podatkov, je verjetnost napak minimalna.

  1. Več informacij za manj denarja

Računovodstvo zaradi sodobnih računovodskih programov opravi manj rutinskega dela ter se lahko posveti analizi in razlagi poslovnega rezultata. Uporabnik za isto ceno hitreje prejme veliko več  in veliko bolj koristnih informacij.

V računovodskem servisu Image uporabljamo različne računovodske programe, najpogosteje se z naročniki odločimo za Vasco in Minimax, odvisno od branže, tipa in obsega poslovanja. Že poslujete v oblaku? Poiščimo najprimernejšo rešitev.

WordPress › Napaka

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.