Basen o zajcu in želvi

Zajec se je rad hvalil, da je najhitrejši med živalmi. Nekega dne se je posmehoval želvi, da je tako počasna. Toda zgodilo se je, da se je želva naveličala njegovega postavljanja, in je predlagala, da se pomerita v teku. Zajcu se je to zdelo nadvse smešno, pa je vseeno pristal. Za razsodnika sta izbrala lisico.

Tekmovanje se je začelo. Zajec je želvo kmalu pustil daleč za seboj. Dan pa je bil soparen, in ko je pretekel že pol poti, si je mislil: Kaj bi hitel, saj me tako ne more premagati! Malo bom legel v senco. Zleknil se je na tla, a spanec ga je premagal. Medtem pa si je želva vztrajno in brez počitka utirala pot proti cilju.

Ko se je zajec zbudil, želve ni bilo nikjer več. Kar so ga nesle tačke, se je pognal v tek, toda bilo je prepozno; želva ga je že čakala na cilju.  »Res si hitrejši, a premagala sem te, ker sem vztrajnejša!« je rekla želva in se odpravila počivat v najbližjo senco.

Zagotovo se sprašujete, kaj ima Ezopova Basen o zajcu in želvi skupnega z računovodskim servisom z Image.  Precej … Želva je simbol vztrajnosti in preudarnosti:

– Nismo ne najmlajši ne najnovejši ne najbolj glasni, a imamo 25 let izkušenj in se vsakemu naročniku se posvetimo s premišljenostjo in preudarnostjo.

– Skrbimo za redno osveževanje znanja, ki v kombinaciji z izkušnjami naročnikom zagotavlja strokovnost in zakonitost izvedenih storitev.

– Se ne hvalisamo, ne obljubljamo nemogočega, ampak smo trdno na tleh in v okviru zakonodajnih možnosti iščemo najbolj optimalne, po meri naročnika oblikovane pakete rešitev.

– Zavedamo se pomembnosti novosti, ki spremljajo računovodsko branžo, a vsako novost in spremembo premislimo v luči izkušenj, ki jih imamo.

– Smo previdni in vnaprej premislimo varnostna tveganja. Prav zato imamo sklenjeno zavarovanje odgovornosti in naročnikom zagotavljamo dodatno varnost.

– V 25 letih delovanja smo izkusili množico zakonodajnih sprememb, sprememb na področju poslovanja in novosti. Uigranost ekipe sodelavcev omogoča hitre prilagoditve na spremembe, preizkušeni zunanji sodelavci, s katerimi redno sodeujemo, pa nadgrajujejo naša znanja na področjih, ki jih sami ne pokrivamo.

Želva je zajca premagala z vztrajnostjo in prav vztrajnost ob nenehnem izboljševanju, nadgrajevanju in prilagajanju naših storitev omogoča dolgoročno delovanje računovodskega servisa Image.

Vse našteto so razlogi, zakaj je po 25 letih delovanja prav želva našla mesto v naši prenovljeni grafični podobi, na novi spletni strani in v naših komunikacijskih orodjih. Verjamemo v svoje znanje, izkušnje, ekipo notranjih in zunanjih sodelavcev. Naročniki (nekateri z nami vztrajajo 25 let!), ki nas prepoznavate kot zaupanja vredne partnerje, pa nam vlivate dodatno samozavest. Ob tej priložnosti hvala, ker nam zaupate in verjamete v poslanstvo, ki ga živimo:

Izkušnje in znanje za varno poslovanje!